بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: کشاورزی پایدار


موارد یافت شده: 36

1 - بررسی اثرات تعاونی های تولید روستایی در توسعه کشاورزی پایدار (چکیده)
2 - واکاوی چالش های کشاورزی ارگانیک گامی در جهت توسعه کشاورزی پایدار ( نمونه موردی : نخل کاران اقتصادی دهستان فورگ شهرستان داراب) (چکیده)
3 - ارزیابی اثرات بیمه محصولات کشاورزی بر توسعه کشاورزی پایدار مطالعه موردی: دهستان قاضی شهرستان مانه وسملقان (چکیده)
4 - تعیین الگوی زارعی درجهت کشاورزی پایدار، با استفاده از برنامه ریزی کسری فازی با اهداف چندگانه (مطالعه موردی: شهرستان پیرانشهر) (چکیده)
5 - تعیین الگوی کشت دشت کاشمر بر اساس حفظ و نگهداری کیفیت منابع آب زیرزمینی (چکیده)
6 - تعیین برنامه زراعی با استفاده از مدل برنامه ریزی ریاضی (مطالعه موردی شهرستان بروجرد) (چکیده)
7 - ارزیابی عملکرد جو و ماشک ل خوشه ای و نسبت برابری زمین تحت تدثیر نسبتهای کشت مخلوط (چکیده)
8 - ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله (چکیده)
9 - اثر کاربرد گوگرد و تلقیح با کود زیستی تیوباسیلوس بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی ختمی (چکیده)
10 - اثر مقادیر کود دامی بر خصوصیات رشد، عملکرد دانه و اسانس گیاه دارویی زیره سیاه (چکیده)
11 - ارزیابی خصوصیات رشدی و تراکم علف های هرز تحت تأثیر کاشت انواع گیاهان پوششی در مزرعه کرچک (چکیده)
12 - اثر بقایای آفتابگردان بر اجزای عملکرد و عملکرد نخود (چکیده)
13 - اثر سطوح مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و شاخص های کارایی نیتروژن در گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forsk.) (چکیده)
14 - نقش نهادها در استفاده پایدار از منابع کشاورزی (چکیده)
15 - پیش بینی پذیرش دستگاه خاکورز مرکب بین گندم کاران استان خراسان رضوی (چکیده)
16 - اثر نسبت های کشت مخلوط جو با ماشک گل خوشه ای بر جمعیت و تنوع علف های هرز و عملکرد (چکیده)
17 - تاثیر اسید هیومیک، کمپوست زباله شهری و مقادیر فسفر بر خصوصیات رشدی گیاه دارویی ریحانOcimum bacilicum (چکیده)
18 - مقایسه سه اسید آلی اگزالیک، سیتریک، مالیک و نم کهای سدیمی آن در استخراج فسفر از یک خاک (چکیده)
19 - ارزیابی جمعیت، تراکم و زیست توده علف های هرز مزرعه زعفران تحت تأثیر کاربرد بقایای گیاهی (چکیده)
20 - اثر نیترات و زمان برداشت بر عملکرد و غلظت عناصر آهن،روی و مس در گیاه کاهو با استفاده از کشت هیدروپونیک (چکیده)
21 - اثر سطوح مختلف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
22 - مطالعه جمعیت و تراکم زیست توده علف های هرز تحت تأثیر وزن های غده در گیاه دارویی زیره سیاه (Bunium persicum Bioss.) (چکیده)
23 - تعیین میزان معدنی شدن نیترات در کودهای آلی در شرایط رطوبتی مختلف (چکیده)
24 - بررسی نقش مشارکت مردم در کشاورزی پایدار در نواحی روستایی( مطالعه موردی: روستاهای دهستان ایجرود بالا ،شهرستان ایجرود ، استان زنجان) (چکیده)
25 - تعیین مدیریت مناسب کربن آلی خاک در جهت کشاورزی پایدار، در جهات مختلف شیب اراضی لسی استان گلستان، منطقه توشن (چکیده)
26 - مطالعه تغییرات کربن آلی در موقعیت های مختلف شیب در اراضی لسی استان گلستان، منطقه توشن (چکیده)
27 - تحلیل میزان موفقیت تعاونی های کشاورزی استان خراسان رضوی در توسعه کشاورزی (چکیده)
28 - نقش و جایگاه فرهنگ در کشاورزی پایدار مناطق روستایی (چکیده)
29 - تأثیر قارچ اندوفیت Piriformospora indica بر برخی خصوصیات جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی (چکیده)
30 - استانداردهای ملی کشاورزی زیستی (ارگانیک) ایران: I: مفاهیم، اصول و اهداف تولیدات زیستی و استانداردهای تولید محصولات زراعی و باغی (چکیده)
31 - تأثیر برخی کودهای بیولوژیک و کمپوست زباله شهری بر عملکرد بخش رویشی و اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum (چکیده)
32 - تأثیر کمپوست زباله شهری و برخی کودهای بیولوژیک بر عملکرد، اجزای عملکرد بذر و شاخص برداشت گیاه دارویی ریحان(Ocimum basilicum). (چکیده)
33 - طراحی الگوی زراعی پایدار( مطالعه موردی: شهرستان تربت جام) (چکیده)
34 - مدیریت خشکسالی در بخش کشاورزی با بهره گیری از الگوی کشت بهینه مبتنی بر منطق فازی مطالعه موردی دشت تایباد (چکیده)
35 - بررسی تاثیر استفاده از کود های آلی بر فاکتور های رشد و میزان عملکرد دو رقم اصلاح شده بابونه آلمانی (چکیده)
36 - تعیـین الگوی بهینه کشت همسو با کشاورزی پایدار (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر